Zoeken naar ik mag

Uw zoekactie voor ik mag leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

stef 51 jaar Vlaams-Brabant - Asse
bi koppel
ik 53/172/73 16 zoek een leuk koppel waarvan ik de man met een mooie pik van min 17 cm intiem geschoren dat op handen en knieën gaat zitten en ik hem van achteren leegmelk met de nodige olie om alles lekker glad te maken met mijn mond en tong ga ik dat lekker gerief helemaal bewerken , de Dame mag natuurlijk meespelen indien gewenst of toekijken hoe het ventje zijn zaad loost op mijn tong xxx  

bi koppel
John 58 jaar Limburg - Roermond
Heerlijke date in jacuzzi of…
Hoi, hoi, Welk stel wilt eens kennis te maken met een single man om als het wederzijds goed voelt heerlijk te gaan relaxen in mijn in de tuin vast staande jacuzzi. Eventueel beginnen met badkleding aan om vervolgens heerlijk ongegeneerd van elkaars lichamen te genieten. En hoe ver we daar in met elkaar gaan bespreken we uiteraard. Ben een ongebonden 55 plusser, 1 meter 80, 85 Kg, normaal geschapen, intiem geschoren en zeer hygiënisch en discreet. Zoek dus een net en ook fatsoenlijk openminded stel tussen de 20 & 50 jaar waarbij de dame ook zeker heerlijk volslank mag zijn. En heb ik indien de man bij jullie biseksueel zou zijn ook totaal geen moeite mee als er ook man, man contact is. Misschien dat de dame bij jullie dat extra opwindend vind. Maar kan ook prima puur heteroseksueel en puur vrouw gericht uiteraard. Reageer dan ook even bij serieus interesse met ook even wat foto’s met ook dagen en tijden dat jullie zouden kunnen. Met een oprechte groet, Jo  

Heerlijke date in jacuzzi of…
Bert.za91 32 jaar Limburg - HASSELT
massage
Wie wil er zijn vrouw laten genieten van een heerlijke massage? Uiterlijk en leeftijd is niet het belangrijkste. Wel persoonlijkheid en spontaniteit. Kijken mag zeker. Heb dit nog nooit gedaan maar het idee om iemands lichaam te mogen aanraken met toestemming spreekt me enorm aan. Meer mag maar hoeft niet. Zelf Ben ik 32 , 73kg, foto's kunnen via mail  

massage
Jens 27 jaar Antwerpen - Puurs
jongeman27j
Welk koppel of v van koppel wil er met deze jongeman een lekker en spannend avontuur of meermaals of zelfs vast als huisvriend. Ik kan ontvangen en verplaatsen. in de week overdag of thuis op zaterdag. Ik heb al reeds ervaring in cuckold als bull en als huisvriend van koppels. Ik bied respect hygiëne en discretie en verwacht dit ook van jullie. Mijn stats zijn 27 181 80 18X4. Er mag gefilmd en foto's genomen worden. Reactie met foto's krijgen voorrang. Grts Jens  

jongeman27j
Jay 41 jaar West-Vlaanderen - Nieuwpoort
Massage date
XXL 23cm geschapen sportieve man zoekt een spannende date. Sta open voor verschillende scenario's. Ingerichte massage ruimte. Kan zonder problemen verplaatsen. Graag reageren met regio, leeftijd ouder mag zeker en eventueel scenario.  

Massage date
Yoni 49 jaar West-Vlaanderen - De Haan
Voor deze avond 10/05
Deze avond wil ik wel eens een (bi) koppel verwennen in sauna Aquabella, de Haan. Welk koppel gaat ook? Graag verwen ik jullie eerst op de massagetafel om daarna naar een hoogtepunt te komen op ge gyne stoel. Zelf ben ik een vlotte, nette, niet roker, intiem geschoren, bi mag maar moet niet, respect vol en discreet, hygiënisch. Welk koppel heeft zin in een avondje fun? Bij reactie graag tel nummer zodat er vlot kan worden afgesproken. Andere voorstellen zijn ook welkom.  

Voor deze avond 10/05
Kris 46 jaar Oost-Vlaanderen - Sint-Niklaas
Discrete toeschouwer
Hey lieve mensen, ik ben een normale beleefde man met een verzorgd voorkomen en een fantasie. Ik zou namelijk graag een koppel live willen bekijken terwijl ze samen de liefde bedrijven. Vanuit een stoel of zetel . Dit zonder me te moeien of te storen. Ik respecteer volledig jullie wensen en ben uiteraard heel discreet en garandeer volledig jullie privacy. Het lijkt me geil voor beide partijen om dit te doen. Bij wie mag ik vanavond nog langskomen? Enkel kijken en niets meer.  
Haar minnaar 55 jaar Limburg - HASSELT
Cuckold koppel
Hey zijn jullie een echt cuckold koppel waar het vrouwtje zich graag all the way met creampie laat verwennen door een vreemde man van Belgische origine en waar de cuck enkel mag toekijken of opdrachten moet uitvoeren? Ik ben zeker bereid om haar dat plezier te gunnen en haar man ondergeschikt te laten zijn en te laten toekijken hou haar kutje mijn zaad absorbeert. Ik zoek enkel vrouwen/koppels die hier voor open staan en indien niet jullie ding scrol rustig verder. Ik ben discreet en hygiënisch en dus ook steeds intiem geschoren, wat ik zelf dan ook zoek. Leeftijd is niet van belang zolang ze maar erg geil is (liefs geen Rubens types). Ik kan vlot verplaatsen tot ongeveer 75km en niet in een LEZ dus indien jullie kunnen ontvangen zou top zijn, op kamer afspreken kan ook. Bij interesse of vragen laat je maar van je horen. Tot snel? Geen interesse in onnozelaars en hun belachelijke opmerkingen, is dit niet uw ding scrol dan rustig verder.  
artemis 35 jaar Limburg - HASSELT
Op zoek
vandaag naar een leuke vrouw of koppel wat graag naakt is of meer wilt. Niks moet, alles kan in alle discretie! Ik kan mij makkelijk verplaatsen. Geen platvoers gedrag, hygiene en discretie staan voorop. Interesse? Mag je mij altijd mail sturen met foto en wat meer uitleg.  

Op zoek
sportievegast 35 jaar Limburg - Ham
sportievegast zoekt leuk koppel voor fijne momenten
Ik ben een sportieve gast (34jr, 1m88, 75kg) die op zoek is naar een leuk koppel om een gezellige tijd mee te beleven. Hierbij is er veel mogelijk, maar zijn er vooral geen verplichtingen. Indien je interesse hebt, mag je altijd een berichtje sturen met wat info over wat je eventueel zoekt en een (onherkenbare) foto. Je zal dan zeker een reactie terugkrijgen van mij.  

sportievegast zoekt leuk koppel voor fijne momenten
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10